Post by cuecripekadun on Feb 17, 2022 3:05:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Začína sa ľahko, potom sú úrovne ťažšie. Dobrý spôsob, ako prejsť hodinu alebo 3.
Začína to roztomilo a milo, potom sa to stáva tak ťažké ako ktorákoľvek iná hra. Je to návykové b/c slabo znejúcich efektov. Neprídete o sluch. Niekto, kto by nemohol dostať 3 hviezdy po celú dobu.. Hlúpe. Hra rada pridáva do hry predmety, pri ktorých si myslíte, že sa ich musíte tiež zbaviť. Nie tak. Musíte dávať pozor na to, ktorých predmetov sa musíte zbaviť, aby ste dosiahli svoje cieľové predmety a ktoré sú vaše skutočné ciele.
Milujem hru, ale dostal som sa na určitú úroveň a padalo to, takže som stále reštartoval telefón a mohol som sa dostať iba k počiatočnej veci a nemohol som kliknúť na ďalšie pohyby, takže som preskúmal a povedalo mi urobiť vynútiť zastavenie a ja som to urobil a chvíľu to fungovalo Som na tisícovej úrovni Milujem hru, ale nemôžem ju získať, aby som mal extra šance na výhru sledovaním reklám, nie som si istý, čo mám robiť, ak by som nemal odinštalovať je to naozaj zábavná hra, prial by som si, aby sa teraz hrala lepšie
miloval hru, pretože tam neboli žiadne reklamy teraz 2 veľa. Bolo by lepšie, keby ste použili dlhopis, ak by ste ich potrebovali, nielen ich vyklopte kdekoľvek, vráťte to tak, ako to bolo
príliš veľa reklám!!! Inak by to bolo skvelé.
Mám rád hry, ale nenávidím doplnky pre iné gsmes, ktoré sa objavia po každej úrovni, či už úroveň dokončíte alebo nie. inak by som tomu dal 5 hviezdičiek.
Koala Crush ארקייד khp
Juvenilná grafika a absurdné množstvo reklám
Cesta k mnohým reklamám! Platba za verziu bez reklám nie je ponúkaná.
Akonáhle dosiahnete určitú úroveň, prestanú vám dávať minúty v boxoch a keď získate životy z boxov, nedajú vám ich.
problémy s pohybom cez úrovne po zhliadnutí reklamy musím vypnúť iut a reštartovať myslím, že idem odinštalovať túto hru
Koala Crush Zręcznościowe edn
osvetlenie je nanič a pokúšal som sa prihlásiť na fband a mám s tým problém...
Túto hru som ohodnotil a na prvý pohľad som zistil, že mi chýba. Hral som to do úrovne 48 a stále je to v poriadku. Nepáči sa mi predvádzanie ďalších hier po každej odohranej úrovni. Mohli by ste ich urobiť aspoň každých 10 úrovní
odinštalovať! nedajú sa preskočiť reklamy. má jeden po každej úrovni.
Získate tisíce bodov, ale nemôžete ich použiť. Zábava na začiatku, ale naozaj nemôžete urobiť veľa, ak nebudete nakupovať v aplikácii!
Zábavná hra, ale asi za týždeň mi došli úrovne. Každý týždeň si nárokuje nové úrovne, čaká viac ako mesiac a iba raz som dostal niekoľko nových úrovní, ktoré som preletel za hodinu.
Neprejde úroveň 206. Zakaždým, keď to spustím, zamrzne a zatvorí sa....
Je to dobré, ale niektoré úrovne sú super ťažké a loguje sa to, ale je to naozaj dobré, preto som tomu dal 4 hviezdičky
dobrá hra. reklama po každej hre je otravná. bude mazať hru
Milujem hru. Nepáči sa mi, že musím kupovať viac a viac vecí. Možno to budem musieť z tohto dôvodu vymazať, ale veľmi ma to baví
Myslím si, že táto hra je dobrá, ale s touto novou bonusovou funkciou si myslím, že ak si vybudujete nejaké úrovne za jeden deň, nemali by sa na ďalší deň vymazať.
Zatiaľ je to dobré, ale prajem si, aby ste sa mohli vrátiť a hrať úrovne, za ktoré nezískate 3 hviezdičky
Zábavná hra. Nemohol som uveriť, ako sa smiať po celý čas, keď hru skutočne hrám.
Grrr.......ALE VÁŽNE TOTO JE POTREBNÉ ZMENIŤ INAK SOM STIAHNUŤ VYMAZAŤ! Odpovedzte na to, inak je to ďalší dôvod, prečo stlačiť zmazať. Je 28. 11. 19, čo máš 3 dni... NEŠŤASTNÝ!!!! Práve som urobil aktualizáciu a teraz mám reklamy na hry medzi KAŽDOU JEDNOTLIVOU ÚROVŇOU. Odohral som posledných 600 - áno - 600 úrovní, keď som sa pekne pozeral na reklamy, keď som chcel, aj zarábať. Ten zvláštny tu alebo tam.... Skontrolujte históriu hry, nevadí mi to. Sakra, neznášam to!!!
Hral som to len pár úrovní a zatiaľ sa mi to páči. Neskôr sa uvidí, či nastanú nejaké problémy.
toto je naozaj zábavná hra. Myslím, že keď sa dostanete na víťazné úrovne, mincí by malo byť viac ako 10.
Nepáči sa mi, že neexistuje spôsob, ako prehrať úrovne pre lepšie skóre a veľa reklám!
To pravé, keď čakáte alebo ste zaseknutý v izometrii
Dobrá hra, ale mala by vám umožniť prehrať si predchádzajúce úrovne a nazbierať viac hviezdičiek.
Hra sa mi páči, je náročná, ale príliš veľa reklám. Asi to čoskoro vymažem.
Páči sa mi, že môžem skutočne poraziť úrovne bez toho, aby som musel nakupovať. Moja jediná sťažnosť je, že je tu príliš veľa reklám!!!
Som sklamaný, že aktualizácie trvajú tak dlho. Posledná aktualizácia pred 3 týždňami. Čakám 4 dni na nové aktualizácie, aby som mohol hrať ďalej. Hra je však zábavná!!
Turret Fusion Idle Clicker Gelegenheitsspiele pzo
Cesta k mnohým reklamám. Jeden po e každej hre. Pripravené na odstránenie kvôli reklamám.
Snažil som sa stlmiť všetky zvuky, ale na začiatku každej úrovne sa to znova spustilo.
Priemerná hra kocky. Ďaleko k mnohým pridáva: Toľko, že sa na ne nepozeráte, len hľadáte východ.
zábavné, ale v tomto sú reklamy naozaj zlé!
Nemalo by to byť také ťažké hrať túto hru, naozaj by to nemalo byť. Práve som kúpil teraz boli moje zbrane
Toto je obvyklý typ hry na strieľanie loptičiek. Dobrý spôsob, ako si skrátiť čas, keď sedíte a čakáte (napríklad v ordinácii lekára.)
Je to celkom dobrá hra na hranie. Ako väčšina, je to čoraz ťažšie.
Zábavná hra, ale reklama po každej úrovni? Splním svoju aktuálnu úlohu, ale z tohto dôvodu nebudem hrať príliš často
Zábavná hra na 30 sekúnd, ktoré budete hrať na ihrisku, po ktorých nasledujú takmer 2 minúty, kým sa dostanete cez dlhé pridávania po KAŽDEJ JEDNEJ ÚROVNI. Medzi reklamami a časom, ktorý je potrebný na to, aby ste sa dostali na ďalšiu úroveň v nasledujúcich 30 sekundách hry, si nie som istý, či to stojí za môj čas.
Koala Crush آرکید luh